Lån og usikret kreditt

Lån og usikret kreditt

september 30, 2018 Off By Jane Beck

Lån

De lånene som myndighetene bekymrer seg mest over er lån som har kreditt som ikke er sikret i noen eiendeler. Det snakkes mye om boliglån som har tatt sikkerhet i tomter og annet, men disse er det ikke like store bekymringer for fordi det er ganske mye sikkerhet i hus og folks penger som er lagt i disse husene. 15% i egenkapital er jo ganske friskt. Ser man på andre steder hvor man brukte mye mindre penger i egenkapital i hus kan det gå skikkelig ikke. Hvem som mener at det bør gå akkurat slik er det litt vanskelig å si, men det kan godt være at det trengs mer enn kun et par kroner.

Kredittkort

Når du tar opp kreditt er det greit å vite hva slags kreditt det er du tar opp. Det kan jo være kreditt som ikke er like sterk eller like bra som andre type kreditter når det kommer til et stykke. Man skal være litt forsiktig å si hvor mye kreditt som er bra og hvilken type kreditt som er bra, da det viktigste i mange situasjoner er at det er bra at det er kreditt i spill i det hele tatt. Hva som er viktig er om det er en kreditt som noen kan bruke til det de selv ønsker å bruke det til uten at det skal koste dem for mye eller mer enn det.

Kredittkort er en type kreditt som koster for mye. Her er det viktig at man reduserer kreditten på en slik måte at det kun går en vei. Den veien er oppover. Har du en kurve som går oppover er det viktig å la den veksten gå. Dette er en refleksjon av nedbetalingen av kreditten. Når det vokser veldig betaler du ned mer enn du må og dette er bra.

Forbrukslån

Forbrukslån er lån som er billigere enn kredittkort og derfor veldig bra sammenlignet med andre typer kreditten enn et kredittkort. Det i seg selv sier kanskje det meste, men når det er sagt så er det egentlig ganske greit. Det viktigste for deg er å søke på lån der det er billigst så søk om billige lån med Sambla i dag. I dagens marked er det ingen som slår Sambla på kombinasjonen av service, rente og effektivitet.

Finn lånet du fortjener

Du fortjener kun det beste fordi du er en person som fortjener det beste. Ikke alle fortjener det beste av mange forskjellige grunner. Det er kun de grunnene som du forstår som gjør at du kan ta opp lånet. Når du søker på lån det rette stedet som Sambla er vil du få et lån som du fortjener. Du kan lett sammenligne ditt lån med andre for å se om det er andre lån som andre har som er bedre enn ditt, men da må du først finne disse folkene og så overbevise dem om at du bør se renten deres.